Wordvrachtwagenchauffeur

Veelgestelde vragen

Neen, je hoeft maar een 10 – 12 dagen naar onze vestiging te komen. De opleiding is geoptimaliseerd dat je ook een deel thuis kan studeren. De praktijklessen vinden steeds in Genk plaats en je moet in de opleidingsduur van 7-12 weken maar 10-12 dagen naar onze vestiging komen.

Duurtijd van de opleiding: 7-12 weken waarvan:

- 3 weken theorie: zelfstudie
- 4-8 weken praktijk: 10-12 dagen praktische opleiding

Op deze manier heb je minimaal loonverlies en leidt Edco je gratis* op! 

Edco is langer dan zes jaar bezig met dit opleidings- en tewerkstellingsproject. We weten waar de verdiensten in orde zijn, waar het leuk werken is en waar de sfeer op en top is. Ieder transportbedrijf kampt met chauffeurstekorten, maar wij werken enkel samen met de beste werkgevers.

Edco helpt je doorheen het opleidingsproces met het kiezen van een soort transport. Door middel van verschillende gesprekken met onze recruiters, transportbedrijven wordt het wel duidelijk wat je zal liggen. Je kan ook altijd een kijkje nemen op onze mogelijkheden: Wordvrachtwagenchauffeur.

We adviseren ook dat je een dag meerijdt met een ervaren vrachtwagenchauffeur zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze praktijklessen zijn steeds van 6u ’s morgens tot 20u ’s avonds van maandag tot en met zaterdag.

Onze partners, transportbedrijven, bevinden zich in heel Vlaanderen. De opleiding gaat door in Genk, maar afhankelijk van jouw woonplaats gaan we op zoek naar een werkgever steeds bij JOU in de buurt. Jouw toekomstige werkgever zal maximum 30 minuten van jouw woonplaats gevestigd zijn.