Wordvrachtwagenchauffeur

Edco op kanaal Z!

 • Edco list dot

  3

 • Edco list dot

  29/06/23

 • blog featured image

  Edco stippelde als erkend opleidingscentrum een traject uit waarbij de chauffeurs een voor- en achterwaartse traject moesten afleggen. Onze (minder) ervaren chauffeurs namen het op tegen ervaren chauffeurs van externe transportbedrijven. Hierbij mochten de chauffeurs gebruik maken van de 360° camera van Brigade. 

  Het merendeel van de chauffeurs vond de 360° camera van Brigade een handig systeem! Zo merkten veel chauffeurs op dat het vooral met achteruit rijden tegen een laadkaai zeer bruikbaar was. De chauffeurs konden goed zien hoever ze stonden én of ze recht voor de kaai stonden of niet.

  De éérste opdracht van de twee zit erop. Jordy Conen, van de firma Lambrecks, scoorde de beste tijd en gaat alvast met een mooie voorsprong naar de volgende aflevering. Daar wordt de moeilijkheidsgraad nog een tikkeltje verhoogd.

  Met dank aan Transportmedia, Brigade Electronics en natuurlijk de chauffeurs!

  Edco-team: Tomas De Batselier (Eddie Stobart), Tim Trippaers (Arjo Transport), Wesley Mensinck (Hödlmayr), Jordy Conen (Lambrecks) en Davy Plessers (Weltjens Transport).

  Externe-team: Roland Rosendahl (Weltjens Transport), Marcel Bammens (Gielen Transport), Philippe Stijven (Jacobs Transport) en Peter Meus (Weltjens Transport).