Wordvrachtwagenchauffeur

Edco op VRT Laat!

 • Edco list dot

  3

 • Edco list dot

  06/06/23

 • blog featured image

  Aan het woord hebben we Laurens Baetens, Account Manager bij Edco Jobs. Hij vertelt wat Edco precies doet, en natuurlijk doet hij dat op het eigen oefenterrein van Edco! Edco zorgt voor een gratis* opleiding voor het behalen van de rijbewijzen C en CE. Met 7 C-vrachtwagens en 5 CE-vrachtwagens zijn wij trots dat we kandidaten snel en kwalitatief kunnen opleiden tot vrachtwagenchauffeur, ZONDER WACHTTIJDEN! Na het traject, zorgen we dat de kandidaten ook onmiddellijk kunnen opstarten bij één van onze partners.

  De reporter stapt ook in de cabine met 2 van onze leerlingen!

  Voor Gregory is dit zijn eerste les, maar hij kan al onmiddellijk perfect tussen de paaltjes rijden en ondertussen de vragen van de reporter beantwoorden. Hij vertelt dat hij ervan droomt om internationaal te rijden en de wegen van Europa te ontdekken. Jij droomt, wij maken waar, Gregory! Na het behalen van zijn rijbewijs CE start hij dan ook op als internationaal vrachtwagenchauffeur.

  Ook Italo kon laten zien wat hij in zijn mars heeft! Sinds kleins af aan droomde hij om in de voetsporen van zijn vader te treden en bij deze is hem dat ook gelukt! Hij vertelt dat het chauffeursleven voor hem een passie is. Het rondrijden en nieuwe mensen leren kennen zijn buiten de verloning, zeer belangrijk voor Italo!

  Benieuwd naar de reportage? Bekijk het dan snel via: https://bit.ly/3WTlPmP