Wordvrachtwagenchauffeur

Kaap behaald, 500 opgeleide vrachtwagenchauffeurs

 • Edco list dot

  1

 • Edco list dot

  15/03/22

 • blog featured image

  Edco heeft maar liefst #500 vrachtwagenchauffeurs opgeleid via het opleidingstraject van februari 2017 tot heden! Een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. We hopen hierbij de tekorten in de transportsector tegen te gaan. 

  Onze drijfveer blijft om te investeren in de mensen die willen werken, de juiste werkmentaliteit dragen en hun engagement geven om er een succes van te maken.

  "De chauffeur in spé staat centraal en dat merken onze kandidaten op vlak van keuzes die we samen met hen bespreken. We stippelen samen het traject uit, maken ze wegwijs in de soorten transport die ze zélf mogen bepalen. Vervolgens sturen we ze naar de betere werkgevers". op deze manier kunnen we de tevredenheid erg hoog houden."

  Onze #500ste vrachtwagenchauffeur is Bjarne M.. Een jongeman die van kleins af aan al droomde om achter het stuur te zitten van een vrachtwagen. Met amper 21 jaren op de leeftijdsteller zal hij vanaf 21 maart te zien zijn in een trekker van Rima Trans. Bjarne is lasser van opleiding en zijn vorig beroep was terreinmedewerker - heftruckchauffeur.

  Nieuwsgierig naar het interview van Bjarne M.?

  https://bit.ly/3CIVkqc

  Onze volgende mijpaal? Uiteraard #1000. :-)

  Stay tuned!