Wordvrachtwagenchauffeur

Afdeling mooie verhalen: David H.

 • Edco list dot

  3

 • Edco list dot

  13/06/23

 • blog featured image

   

  Voor David was vrachtwagenchauffeur worden altijd al een droom, maar de hoge kosten stonden hem in de weg. Gelukkig kwam hij in mei 2022 bij Edco terecht, waar we met veel plezier hebben geholpen om zijn droomjob te verwezenlijken. Na een jaar als vrachtwagenchauffeur bij Walkro te hebben gewerkt, delen we graag zijn ervaringen en zijn kijk op de baan.

  Hoe is je ervaring ondertussen als vrachtwagenchauffeur?

  In het begin was er veel te leren, alles was nieuw. Ik moest niet alleen leren rijden, maar ook de job bij Walkro moest ik onder de knie krijgen. De eerste drie maanden waren zwaar, maar ik bleef doorzetten en gaf niet op. Nu verloopt alles heel soepel en ben ik superblij dat ik als vrachtwagenchauffeur mag werken voor de firma Walkro!

  Welk soort werk doe je?

  Walkro staat is voor het transporteren van championnenmest. Dit wordt tot bij de boeren gebracht in heel België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

  Wat vind je van Walkro?

  David spreekt vol lof over Walkro: ‘Ik kan altijd rekenen op de planners en de collega’s. Er heerst een familiale werksfeer en ik ga elke dag met een glimlach werken! Ik waardeer Walkro echt, dit maakt ook alles veel beter!

  Welke vrachtwagen heb je?

  David maakt gebruik van een DAF XF 440-vrachtwagen. Het voertuig biedt hem zowel krachtige prestaties als comfort, waardoor hij met vertrouwen lange ritten kan maken.

  Wat is er positief aan de job?

  - Alle dagen nieuwe uitdagingen

  - Je komt op plaatsen waar je nog nooit bent geweest

  - Walkro is een sterk en betrouwbaar bedrijf, dat maakt alles beter!

  Wat is er negatief aan de job?

  Enkel de lange dagen en uren, maar daar kies je uiteraard zelf voor! 😊

  Wat zou je, anderen die twijfelen om de opleiding te volgen, willen meegeven?

  Ik zou het aan iedereen die graag op de baan is aanraden. Je hebt enorm veel vrijheid en natuurlijk is de job zelf heel interessant! Je hebt elke dag nieuwe uitdagingen en komt op plaatsen waar je nog nooit bent geweest.